Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  COVID-19  

El nou requisit per a anar a concerts i festivals

Per Alex Alfaro · 15 Juliol, 2021

La situació epidemiològica no dona treva, i per aquesta raó des de la Comunitat Valenciana estan endurint les mesures per a tornar a la tranquil·litat. Un dels sectors que està tornant de forma molt lenta és el musical, on els concerts han de ser organitzats amb molta cura al concentrar a una gran quantitat de persones.


Pasaport COVID

Des de la conselleria de Turisme van llançar la idea de demanar el passaport COVID per a bars, restaurants, concerts i altres activitats culturals i d’oci que alberguen una entrada massiva de persones. No obstant això, després de les queixes de la patronal d’hostaleria sembla que aquesta mesura no s’aplicarà a bars i restaurants.

D’aquesta manera s’aconseguiria augmentar l’aforament i poder salvar a un dels sectors més castigats per la COVID al costat de l’oci nocturn. És per això que s’obri l’opció al fet que altres sectors que vulguen augmentar l’aforament posen com a requisit el passaport COVID.

Cal recordar que el passaport COVID inclou a totes aquelles persones que tenen una prova PCR o d’Antígens negativa, a aquells que han passat el virus i/o els vacunats amb la doble dosi.

Estarem atents a l’evolució de la pandèmia i com van adaptant els diferents esdeveniments.