La millor informació del ValènciaCF en valencià

El nou main sponsor del València també ho serà de la Real
,

El nou main sponsor del València també ho serà de la Real

COMPARTIR

Després de les temporades afectades directament per la Covid-19, els clubs espanyols treballen molt per a trobar nous main sponsors que ajuden a eixir de la crisi econòmica en la qual es troben. L’impuls de CVC ha sigut rellevant perquè alguns d’ells, com ha sigut el cas del València, pogueren inscriure als futbolistes i incorporar nous al mercat de gener, però tan sols amb això no és suficient.

Per tant, la recerca d’sponsors és un dels punts claus dels clubs esta temporada, i el València ja té el seu: Cazoo. Esta empresa del Regne Unit dona la possibilitat de llogar cotxes i te’ls du a la porta en menys de 72 hores. Està tenint molt d’èxit i a Twitter ja té prop de 26.000 seguidors. Patrocina a diversos clubs anglesos com l’Aston Villa o l’Everton, i des de la temporada següent també ho farà amb el València i un altre equip de la Lliga: la Real Societat.

 

L’empresa líder en cotxes on-line ha obert les seues fronteres i l’any que ve estarà publicitada, de moment, en dos equips de la Lliga espanyola. El creiximent internacional de la nostra competició també passa per acords d’esta magnitud, per tant, és una gran notícia per al nostre futbol.