ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El nou braçalet de capità que lluirà Gayà en suport a la lluita contra el càncer de mama

Per Manel Rumbau · 19 Octubre, 2023

El València canviarà, per un temps, el seu tradicional braçalet de capità amb els colors de la senyera valenciana i l’escut. D’aquesta forma, i per al que resta de mes, els colors blau, groc i roig de la bandera de la Comunitat Valenciana cediran protagonisme al rosa, color convertit en símbol internacional sobre el Càncer de Mama.

Aquest serà el nou color primari del braçalet de capità, així com també es combinara amb el negre, segon color de la vestimenta valencianista, en un patró de ratlles verticals sobre el qual figura l’escut oficial del club de Mestalla en color. El capità del València, i per tant portador d’aquest braçalet, José Luis Gayà, ha presentat durant el matí de hui aquest disseny amb motiu del dia mundial d’aquesta enfermetat.

El lateral de Pedreguer lluirà el nou braçalet durant els dos pròxims partits de LaLiga davant Cadis i Athletic Club. Una vegada es disputen els enfrontaments, serà subhastat mitjançant la plataforma de subhastes de memorabilia esportiva MatchWornShirt. Per altra part, els fons recaptats es donaran a Dragon Boat Marina València, un equip de dragon boat (una modalitat del piragüisme) integrat per dones supervivents de càncer.

El disseny, a càrrec dels aficionats amb “Fan Tokens”

Al igual que a algunes altres decisions pel que respecta a l’apartat esportiu, el disseny del nou braçalet ha sigut triat pels aficionats valencianistes entre tres models diferents a través de Socios.com, Fan Token partner oficial del club, mitjançant una enquesta en la qual van participar quasi 5.000 fans amb “tokens” del València.

Cal recordar que Socios.com, patrocinador que es troba darrere d’aquestes iniciatives, ja ha fet que els aficionats amb “tokens” hajen pogut decidir el disseny de l’arc d’accés a Mestalla, el missatge frontal de la tercera camiseta de l’equip a la temporada 2021-22, el disseny de les banderoles de córner commemoratives del centenari de Mestalla o la imatge que decora l’exterior de l’autobús del primer equip durant aquesta temporada.

Imagen