Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El nombre d’abonats que espera tindre el València la pròxima temporada

Per Alex Alfaro · 28 Juliol, 2023

El València C.F espera poder anunciar en els pròxims dies que ha augmentat el nombre d’abonats respecte a l’anterior temporada. És una magnífica notícia per al club i una prova més que el major actiu d’aquest club és la seua afició.

La xifra d’abonats no serà molt superior a la de la temporada passada i per això des del club es demana prudència a l’hora de donar qualsevol xifra perquè encara hi ha abonats que poden rebutjar el càrrec i per tant donar-se de baixa.

No obstant això hi ha optimisme i satisfacció en una de les campanyes més complicades que es recorda en els últims temps després que el València estiguera a punt de baixar a segona.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, el València maneja unes estimacions internes que apunten a la possibilitat d’arribar als 38.000 abonats en la pròxima campanya. El període per a noves altes encara no s’ha tancat en totes les localitats de Mestalla, però el club ja compta amb aproximadament 2.000 socis més que l’any passat. Això suposa un augment de quasi 6.000 abonats en dos temporades. El València pot passar dels 32.500 de la temporada 21/22 a moure’s en paràmetres pròxims i fins i tot per damunt dels 38.000 socis en aquesta 2023/24.