ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Newcastle ja posa la mirada en un altre porter

Per Alex Alfaro · 08 Juny, 2024

El Newcastle United ha posat la seua mirada en James Trafford mentre busca enfortir la seua posició de porter per a la pròxima temporada. L’eixida de Loris Karius i la incertesa sobre el futur de Martin Dubravka, qui està a punt d’entrar en l’últim any del seu contracte, han fet que la cerca d’un nou portera siga una prioritat per als anglesos.

Encara que els directius del Newcastle han mantingut converses amb el València sobre Giorgi Mamardashvili, l’alta valoració que el club espanyol fa de l’internacional georgià ha descoratjat als anglesos. El Newcastle no arriba ni al que demanen per Mamardashvili ni al que demanen per Ramsdale. Este elevat preu ha portat al Newcastle a reconsiderar el seu interés, especialment considerant que Nick Pope continuarà sent una opció principal per a la porteria en el St James’ Park la pròxima temporada.

A més de Mamardashvili, el Newcastle també ha considerat a Aaron Ramsdale de l’Arsenal, però Trafford sembla ser una opció més accessible des del punt de vista financer. Amb aquestes consideracions en ment, l’equip de reclutament dels anglesos està avaluant acuradament les seues opcions per a assegurar el reforç de la seua porteria de manera efectiva i econòmica de cara a la pròxima temporada.