ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El futur de Giorgi Mamardashvili segueix en l’aire: El Newcastle ho vol abans de l’Eurocopa

Per Mauro Pérez · 28 Maig, 2024

El futur de Giorgi Mamardashvili, porter del València CF, continua sent una de les grans incògnites en el club de Mestalla. La incertesa s’ha intensificat després de l’enigmàtic missatge que el portera georgià va deixar en les seues xarxes socials el dilluns, després del seu partit oficial número 100 amb el València, en el qual va expressar: “anem per més”.

El Newcastle United es perfila com el principal interessat a fer-se amb els serveis de Mamardashvili. Tal i com informa The Northern Echo, el conjunt anglés, que va quedar fora de competicions europees després del triomf del Manchester United en la FA Cup, pretén tancar el seu fitxatge abans de l’inici de l’Eurocopa. La data límit per a concretar l’operació seria el 14 de juny i la possible eixida del jugador s’estima en al voltant de 40 milions d’euros.

Mentrestant, el porter es concentrarà esta setmana amb la selecció de Geòrgia en preparació per a l’Eurocopa. En el València són conscients que la seua venda podria ser un moviment clau en el mercat de fitxatges, però no hi ha presses i només considerarien la seua eixida si arriba una oferta que siga beneficiosa per a totes les parts involucrades.