ACTUALITAT  

El Newcastle United es fixa en James Trafford per a reforçar la seua porteria

Per Mauro Pérez · 06 Juny, 2024

El Newcastle United ha posat la seua mirada en James Trafford mentre busca enfortir la seua posició de porter per a la pròxima temporada. L’eixida de Loris Karius i la incertesa sobre el futur de Martin Dubravka, qui està a punt d’entrar en l’últim any del seu contracte, han fet que la cerca d’un nou portera siga una prioritat per als anglesos.

Encara que els directius del Newcastle han mantingut converses amb el València sobre Giorgi Mamardashvili, l’alta valoració que el club espanyol fa de l’internacional georgià ha descoratjat als anglesos. El València insisteix que no acceptarà menys de 35 milions de lliures per Mamardashvili, es a dir 40 milions de euros, una xifra que podria augmentar si el porter de 23 anys té un bon acompliment amb Geòrgia en la pròxima Eurocopa. Este elevat preu ha portat al Newcastle a reconsiderar el seu interés, especialment considerant que Nick Pope continuarà sent una opció principal per a la porteria en el St James’ Park la pròxima temporada.

A més de Mamardashvili, el Newcastle també ha considerat a Aaron Ramsdale de l’Arsenal, però Trafford sembla ser una opció més accessible des del punt de vista financer. Amb aquestes consideracions en ment, l’equip de reclutament dels anglesos està avaluant acuradament les seues opcions per a assegurar el reforç de la seua porteria de manera efectiva i econòmica de cara a la pròxima temporada.