ACTUALITAT  

El Newcastle United arriba a un acord amb James Trafford

Per Mauro Pérez · 10 Juny, 2024

En un moviment estratègic per a reforçar la porteria, el Newcastle United ha aconseguit un acord amb el porter del Burnley, James Trafford. Les negociacions avancen ràpidament i s’espera que les “Urracas” presenten una oferta formal pel jugador en els pròxims dies.

El Newcastle està preparat per a oferir al voltant de 15 milions de libras (17 milions d’euros) més bons addicionals pel talentós porter, tal com informa el periodista Fabrizio Romano. Este acord es produeix després d’una sèrie de moviments i discussions intenses entre tots dos clubs, la qual cosa reflecteix l’interés seriós i el compromís del Newcastle per assegurar els serveis de Trafford.

James Trafford, conegut per la seua agilitat i habilitats sota els pals, ha sigut una figura clau per al Burnley. La seua possible transferència al Newcastle marca un pas significatiu en la seua carrera i una oportunitat per a demostrar la seua vàlua en un club amb aspiracions europees. En les pròximes setmanes, s’espera que el Newcastle formalitze l’oferta i que James Trafford s’unisca a l’equip en St James’ Park, llest per a començar un nou capítol en la seua carrera.

No obstant això, l’opció Mamardashvili perd força després d’arribar a un acord amb James Trafford, una opció més assequible per als anglesos, ja que la pròxima temporada no jugaran cap competició europea.