ACTUALITAT  SOCIAL  

El negoci de fertilitat de Peter Lim augmenta els seus beneficis

Per Sergio Botella · 10 Febrer, 2023

El màxim accionista del València, Peter Lim, ha elevat el seu benefici al 7% en els primers sis mesos de l’exercici fiscal de TMC Life Sciences Berhad (TMCLS), el seu negoci de fertilitat. Esta millora en el benefici suposa uns ingressos de 31,47 milions que van créixer quasi un 30%.

Una de les grans causes d’esta millora ha sigut l’augment de la capacitat del membre més important d’este negoci, el Thomson Hospital Kota Damansara (THKD). Este hospital compta amb especialitats en l’atenció mèdica integral amb grans estàndards internacionals.

Durant 2022, TMCLS va ser l’única de les cotitzades asiàtiques de Lim que van patir millora en la bossa. Va pujar un 18,9% enfront de les caigudes d’un 7,6% i un 2,5% de les altres dos.

TMC Life Sciences Berhad, compta amb un full de ruta clar que passa per potenciar els criteris ambientals, sostenibles i de govern executiu. I al costat de la millora de THKD, s’espera que, excepte imprevistos, el grup cresca molt en el futur, és a dir, que continue esta tendència a l’alça.