ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Nàpols prepara els milions per Javi Guerra

Per Blanquinegres · 31 Maig, 2024

Javi Guerra també serà un dels noms d’este mercat de fitxatges. A pesar que el de Gilet no ha aconseguit mantindre la regularitat durant tota la temporada i que el seu preu serà molt inferior al que es podia esperar a principi de temporada, és un jugador que estarà en el mercat.

No obstant això, el jove futbolista format a Paterna ha demostrat el seu potenciar a tot el futbol europeu i molts directors esportius saben que si aposten per ell este és l’estiu per a traure’l a un preu raonable.

Segons ha informat el Diario AS, el Nàpols busca un migcampista complet i jove i Javi Guerra podria entrar dins d’eixe prototip. El preu d’eixida, tal com va revelar Sin Ataduras la setmana passada, el preu d’eixida és de 25 milions d’euros.

En este context, el Nàpols pretén ingressar prop de 100 milions pel traspàs de Osimhen i tindrà diners frescos per a poder invertir en el migcampista.

A Nàpols, l’espanyol treballaria amb un dels millors entrenadors del món i en un equip que, encara que sense competicions europees, amb la inversió per a Conte apunta a tornar a lluitar pel scudetto ja a partir del pròxim curs. No obstant això, des del club valencianista es transmet a agents que mantindrà una postura de força en el mercat ja que només té obligació de vendre per una quantitat pròxima als 25 milions.