ACTUALITAT  EIXIDES  

El Nantes vol comprar a Eray Cömert

Per Eva Tortajada · 08 Febrer, 2024

Eray Cömert va marxar cedit al Nantes durant l’estiu i ara el club francés voldria executar l’opció de compra que, segons Golsmedia, seria de 2,5 milions més unes bonificacions variables en funció del rendiment de Cömert aquesta temporada.

Abans de la lesió al turmell que va sofrir fa dues setmanes, el central s’havia convertit en titular indiscutible al Nantes a causa de la gran productivitat que ha demostrat. Segons ha informat Héctor Gómez (Golsmedia), el club té molt clar que, en cas de seguir en primera divisió, volen continuar comptant amb el defensa suís.

L’únic aspecte que podria frenar la marxa de Cömert al club francés de manera definitiva és el possible descens a segona divisió de l’equip de Gourvennec, que es troba actualment lluitant per la salvació a la catorzena posició i a tan sols quatre punts de l’últim classificat.

El València espera la decisió del Nantes i, si aquest fitxatge es tancara, suposaria uns ingessos per al club valencià de més de dos milions d’euros, sense contar les amortitzacions pendents.

Si, per altra banda, l’operació no es resolguera d’aquesta manera, a València estan segurs que, gràcies al seu bon rendiment a França, Cömert tindria un gran mercat el proper estiu. No obstant això, tot apunta al fet que els francessos sí que optaran per l’opció de compra del central.