ACTUALITAT  FITXATGES  

El Nantes, dispost a comprar definitivament a Cömert

Per Joan Marc García · 05 Març, 2024

Eray Cömert va marxar cedit al Nantes durant l’estiu i ara el club francés voldria executar l’opció de compra, que seria de 2,5 milions d’euros més unes bonificacions variables en funció del rendiment de Cömert aquesta temporada.

El central s’ha convertit en una peca molt important al Nantes a causa de la gran productivitat que ha demostrat. Segons ha informat Plaza Deportiva, el club francés té molt clar que, en cas de seguir en la Ligue 1, volen continuar comptant amb el defensa suís.

L’únic aspecte que podria frenar la marxa de Cömert al club francés de manera definitiva és el possible descens a segona divisió de l’equip de Gourvennec, que es troba actualment lluitant per la salvació, a tan sols dos punts dels llocs de descens.

El València espera la decisió del Nantes i, si aquest fitxatge es tancara, suposaria uns ingessos per al club valencià de més de dos milions d’euros, sense contar les amortitzacions pendents.

Si, per altra banda, l’operació no es resolguera d’aquesta manera, a València estan segurs que, gràcies al seu bon rendiment a França, Cömert tindria un gran mercat el proper estiu. No obstant això, tot apunta al fet que els francessos sí que optaran per l’opció de compra del central.