ACTUALITAT  

Eray Cömert torna al València CF després de la cessió al Nantes

Per Mauro Pérez · 23 Maig, 2024

Eray Cömert, central suís del València CF, tornarà al club de Mestalla després de finalitzar la seua cessió al Nantes. El club francés, que tenia una opció de compra per 2,2 milions d’euros, ha decidit no exercir-la, malgrat que Cömert va ser una peça clau per a l’equip, especialment en la seua lluita per la permanència en la Ligue 1.

Durant la seua cessió, Cömert ha disputat 25 partits en la Ligue 1 i va anotar dos gols. El central suís també ha jugat també dos partits de la Copa de França. No obstant això, l’arribada de l’entrenador Antoine Kombouaré al març ha afectat el seu protagonisme en l’equip francés.

Cömert, amb contracte fins a 2026, sembla ser que començarà la pretemporada amb el València, llevat que es concrete una nova transferència abans de juliol.

El retorn de Cömert arriba en un moment en el qual el València té una planificació clara en la defensa, amb jugadors com Cristhian Mosquera, Yarek, César Tárrega que tornarà al club de Mestalla després del seu gran rendiment al Valladolid i Mouctar Diakhaby, este últim en baixa per lesió. No obstant això, el mercat de fitxatges obert, qualsevol canvi podria alterar els plans actuals.