Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El moviment del Barça que acosta a Nico

Per Alex Alfaro · 05 Desembre, 2022

L’agent de Franck Kessie, George Atangana, s’ha personat aquest matí en la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a tractar el cas del seu representat. El futbolista no ha participat amb Costa de Marfil en el Mundial de Qatar 2022 i ha sigut un dels jugadors que han tornat a la disciplina blaugrana.

Ara mateix el futur del jugador del Barça es troba en l’aire i des de Camp Barça no es descarta cap escenari. La seua adaptació a l’equip està sent molt més complicada del que es previa en un primer instant i únicament ha disputat un total de 485 minuts, sent d’esta manera el tercer jugador amb menys minuts als ordes de Xavi Hernández.

Este moviment del FC Barcelona podria desencadenar un efecte dominó que provocara que Nico González acabara de tornada al Barcelona en este mercat hivernal. Fa ja algunes setmanes, Mateu Alemany i Laporta li van comentar esta possibilitat a Jorge Mendes, agent del futbolista.

Des del València en tot moment s’ha descartat rotundament esta situació. És més, la informació que emana des del València és que en el contracte en cap moment es reflecteix cap possibilitat que el futbolista puga tornar a Barcelona abans de finalitzar la temporada.

Xavi no descarta cap escenari

“Si és una opció? Sí, per què no? Parlarem amb ell, ara hi ha una aturada i decidirem com està la situació de l’equip. Però queda molt per a gener i estem centrats en els partits que ens venen de Lliga. No és el moment de parlar de reforços. És veritat que la direcció de futbol està treballant, però és prompte”