ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu pel qual Javi Guerra ha tancat les seues xarxes socials

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2024

El jove migcampista del València, Javi Guerra, ha decidit abandonar la xarxa social de twitter i donar de baixa el seu compte com ja han fet altres jugadors anteriorment.

El de la pedrera, un dels jugadors més volguts per Mestalla, ha estat rebent crítiques i insults durant les últimes setmanes que es van tornar més intensos després de l’eliminació de l’equip en la Copa del Rei.

No es tracta de comentaris fora del normal ni una campanya que haja patit el jugador, però si que hi ha hagut un augmentat dels comentaris despectius. És per això la recomanació del seu entorn i del cos tècnic ha sigut distanciar-se al màxim de les xarxes socials per a evitar qualsevol tipus de contaminació.

Davant tal situació el jugador ha decidit eixir de X per a protegir-se de tals atacs i mantindre’s centrat en l’equip. Aquesta temporada jugadors com Almeida o Mosquera ja van decidir eixir-se de tuitter per a estar més tranquils.

Javi Guerra ha perdut protagonisme en l’alineacions de Baraja a conseqüència del bon rendiment de la dupla Pepelu-Guillamón en la medul·lar. Després que Guerra tancara la golejada del València a Cadis, el tècnic valencianista va decidir donar-li la titularitat davant el Celta en un xoc en el qual el quadre de Mestalla va saltar malament al camp i va mostrar un nivell allunyat del mostrat en les últimes setmanes el que va suposar l’eliminació copera.