ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu pel qual es va parar ahir la roda de premsa de Baraja

Per Alex Alfaro · 12 Agost, 2023

El “Baby València” va aconseguir ahir una victòria molt important per infinitat de raons: confiança en els joves, respir de Rubén Baraja i reforçar l’argument que és indigne no ajudar a este equip amb fitxatges.

No obstant això, ahir una de les situacions més cridaneres no va ser que un equip que va estar a punt de baixar a segona divisió aconseguira guanyar al Sevilla que disputa la Champions League. O que Diakhaby realitzara un dels millors partits de la seua vida com a migcampista.

Una de les situacions més surrealistes es va viure a la sala de premsa del Ramón Sánchez Pizjuán. A meitat de les explicacions de l’entrenador del València, va aparéixer pels altaveus les declaracions en directe d’Ocampos. Això va provocar que fora impossible escoltar durant diversos minuts a Rubén Baraja. Al Director de Comunicació del València, Jose Manuel Segarra, no li va quedar un altre remei que parar la compareixença pública fins que se solucionaren els problemes tècnics.

Mentre passava eixe temps, Baraja reia i no deixava de mostrar la seua sorpresa davant la fallada tècnica. Era un dia per a ser feliç a pesar que a València  viu la pitjor gestió d’un club de futbol a nivell mundial.