Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu del cabreig hui en roda de premsa de Baraja

Per Alex Alfaro · 26 Agost, 2023

Rubén Baraja no ha volgut fer grans declaracions en la seua roda de premsa en el dia de hui. Ha mostrat la seua versió més seriosa davant els mitjans de comunicació. Monosíl·labs, cabreig i poques paraules a cinc dies que finalitze el mercat.

Però és que la penúltima setmana del mercat va estar marcada per una ‘reunió’ a la ciutat esportiva de Paterna, el dimecres, en la qual la presidenta Layhoon; el director esportiu, Miguel Ángel Corona; i el director corporatiu, Javier Solís, es van comprometre amb l’entrenador a fer un últim esforç per a intentar tancar almenys dues operacions -Rafa Mir i Amallah- que segueixen estancades. Baraja va ser lacònic en diverses respostes referents al mercat: Canviaria la seua opinió sobre les necessitats de l’equip una tercera victòria seguida? “No”.

I va aplicar la ‘lògica aritmètica‘ -per cridar-la d’alguna manera- quan se li va demanar opinió sobre que hagen eixit deu jugadors (Yunus, Racic, Cavani, Lato, Lino, Kluivert, Moriba, Nico, Comert i Marcos André) per tres reforços (Cenk, Pepelu i Canós): “Són dos xifres, sou prou intel·ligents per a entendre la situació que tenim”.

No obstant, segons ha informat Deportes COPE València, en la reunió d’esta semana el “local managment” li va comunicar a Baraja que el marge que donava Lim era molt reduit i era una qüestió d’elegir prioritats.

Segons esta mateixa raó, eixa és la principal raó del cabreig en el dia d’ahir de Rubén Baraja i el seu to davant els mitjans. I no soles el marge, si no que provoca que el club no podrà abordar les principals autoritats d’este mercat.