Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu del cabreig d’Herrerin en el partit d’ahir

Per Alejandro Fernandez · 04 Gener, 2023

Gennaro Gattuso ahir va tindre la possibilitat de suplir a Mamardashvili i posar en la porteria a Iago Herrerín o Cristian Rivero. Finalment va apostar pel portera georgià, va deixar en la banqueta al futbolista basc, i Rivero no va entrar en la convocatòria per el partit enfront de La Nucia.

El porter de Bilbao es va enfadar ahir perquè esperava estar en l’onze inicial del València en el partit de Copa, que considerava que era el moment ideal per a debutar en partit oficial amb el club, i Gattuso va apostar per Mamardashvili. El porter fitxat al setembre després de conéixer la baixa de llarga duració de Jaume Domènech va entrar al terreny de joc en el minut 77 de partit quan el València tenia peu i mig en la següent ronda, amb un 0-3 amb els gols de Kluivert, Ilaix i Hugo Duro.

M’ha costat molt. Iago s’ha enfadat i ho respecte. En aquest moment tenia molta por per aquest partit. Era fonamental. Ho sent per Iago perquè s’entrena sempre, també ho sent per Cristian que no ha vingut a la banqueta, però he de prendre decisions i hui he decidit això. Ha de comprendre la decisió. Estava content quan va entrar, però jo tenia molta por d’aquest partit perquè era fonamental”, deia l’entrenador italià en la roda de premsa després del partit. 

Això és el que deia Iago Herrerín quan va arribar al València: 

“Per descomptat, com qualsevol esportista vull competir, però des del respecte i des de l’ajuda al company i a l’equip. El primer és el compromís. Crec que tots els entrenadors que m’han tingut m’han ficat el compromís dins del cap. La meua manera de ser dins del vestuari. Mai he posat una mala cara per no jugar. A l’inrevés, sempre he intentat estrényer i ajudar“. 

 

Hola