ACTUALITAT  

Lay Hoon li demana perdó a Paco Alcácer pel fitxatge fallit

Per Alejandro Fernandez · 14 Septembre, 2023

El València buscava a la desesperada els últims dies de mercat a un davanter que reunira les condicions esportives que exigia Rubén Baraja, però sobretot les condicions econòmiques que exigia de manera unilateral Peter Lim. En un moment, el club es va posar en contacte amb l’ex jugador del València, Paco Alcácer, qui complia els requisits del màxim accionista. L’acord entre la direcció esportiva i el jugador es va fer ràpid.

En les últimes hores d’un mercat d’estiu que té una duració de dos mesos, el València no va tancar la volta de Paco Alcácer per motius esportius. Rubén Baraja va ser qui va frenar el fitxatge i el retorn d’Alcácer al València perquè li generava molts dubtes a nivell esportiu, i la volta no va poder ser possible.

Amb l’acord tancat amb el club es va quedar Paco Alcácer esperant que el València li donara “l’OK” per a la seua tornada a la seua ciutat. L’últim dia de mercat, el València va tancar l’arribada del davanter ucraïnés Roman Yaremchuk i Alcácer es va quedar en Emirats Àrabs Units. 

Després del tancament de mercat, la presidenta del València, Lay Hoon, es va posar en contacte amb Paco Alcácer per a demanar-li perdó pel seu no fitxatge pel club, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva. Després de parlar amb Lay Hoon, Paco Alcácer va telefonar a Rubén Baraja i aquest li va explicar que no era el perfil que buscava per a conformar la plantilla, tal com ha informat Tribuna Deportiva.

El primer partit que va estar disponible Yaremchuk no el va disputar, com sí que ho feren els altres fitxatges d’aquest últim mercat d’estiu. La següent oportunitat que tindrà l’ucraïnés per a debutar amb la camiseta valencianista serà aquest dissabte 16 de setembre a Mestalla contra l’Atlètic de Madrid.