+  PRIMER EQUIP  

El moment d’Aderllan

Per Blanquinegres · 30 Septembre, 2015

La lesió d’Aymen Abdennour va ser una de les poques noticies negatives de la bona victòria abastada ahir a Lyon gràcies al gol de Soso Feghouli. Sense una confirmació oficial, les primeres exploracions indiquen que el central tunisià pot estar entre 2 i 3 setmanes fora de la dinàmica de grup. Esta lesió, però, lluny de llegir-la completament com una noticia roina, per a un dels actuals integrants dels vestidor blanquinegre apareix com una benedicció, parlem d’Aderllan Santos.

El central brasiler, arribat en els últims dies del mercat d’estiu, comptant amb tots els integrants que conformen la línia defensiva o almenys de centrals, apareixia com l’últim en tindre una oportunitat. Lluny d’esta realitat, la gran carrega de partits a este principi de temporada, van permetre que Aderllan sumarà els primers 90 minuts al partit davant l’Espanyol.

Per últim, amb la baixa d’Abdennour, i vist el vist ahir, on Santos va ser la travessa de Nuno per tal de substituir al central africà, res deuria de portar a la sorpresa al vore que el ‘4’ valencianista forme parella amb Shkodran Mustafi al pròxims compromisos blanquinegres en els que Abdennour siga baixa dins del vestidor valencianista.