Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Sergi Canós a l’afició del València

Per Alex Alfaro · 29 Juliol, 2023

L’embolic entre Sergi Canós i el Brentford continua mentre el jugador busca eixir del club per tal d’unir-se al València de forma gratuïta. Els anglesos són conscients del desig del jugador de jugar al club de Mestalla.

Recentment, el València ha presentat una oferta formal pel futbolista. Tot i que l’oferta no inclou una quantitat econòmica per fitxar-lo, sí que ofereix un percentatge significatiu dels drets del jugador en el futur, el qual es remunta fins al 25%. No obstant, l’oferta no acaba de convencer a l’equip anglés, ja que el Brentford demana una xicoteta quantitat econòmica d’uns 500.000 euros per deixar eixir el futbolista de Nules.

Ara, l’Anderlecht ha presentat una nova oferta a Sergi Canós, augmentant-li el salari, i li han demanat que responga ràpid. A més, els belgues ofereixen al Brentford 500.000€, a més d’un % d’una venda futura, que sí convenceria a l’equip de Londres per deixar eixir al futbolista.

No obstant això, el Brentford és conscient que Sergi Canós sols vol jugar al València, i el futbolista acceptaria anar al club de Mestalla encara que cobre menys que a l’Anderlecht o a qualsevol altre equip.

Amb tot açò, l’operació continua bloquejada de la següent manera. Les opcions passen pel que el Brentford accepte l’oferta del València o fins que des de Mestalla es pose sobre la taula els 500.000 euros que ha posat l’Anderlecht. Aquesta última opció sembla molt improbable, ja que a la negociació jugador-club va quedar establert que el mateix hauria d’arribar gratis a Mestalla.

Els missatges de Sergi Canós