ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Rubén Baraja al vestuari

Per Alex Alfaro · 20 Maig, 2023

Rubén Baraja ha parlat hui en roda de premsa en la prèvia d’un dels partits més importants de la temporada enfront del Reial Madrid. 3 punts significaria aconseguir la permanència virtual, no obstant això, una espera derrota podria suposar unes dos últimes jornades d’infart i l’obligació de guanyar a Mallorca.

Motivació

Hem d’estar extramotivats no sols per ser el Reial Madrid: estem amb la nostra gent i necessitem guanyar. Per l’experiència com a jugador sé que hem de fer grans coses: competir bé, estar atents en els detalls i pensar que podem fer un bon partit i guanyar.

Pla defensiu

Treballarem com féiem. Tenim baixes i jugaran companys diferents a *Diakhaby i Gabi. Esperem una bona versió i que estiguen a l’altura del que ens interessa demà.

 

Ambient Mestalla

 

Espere que Mestalla explote en tots els sentits. En altres moments l’horari era molt dolent i espere un gran ambient. Està sent fonamental que la gent estiga amb nosaltres, demà espere una caldera. Ho ha sigut des que estic ací però demà per més motiu: horari, diumenge, el rival espenta… demà espere molt més. Em canse de demanar coses als nostres aficionats però m’encantaria que demà Mestalla fora el de les grans ocasions.

Missatge al vestuari

El missatge és el mateix de sempre: preparar bé el següent partit, estar llestos per a competir i pensar que segons el que faces en cada partit tindràs una situació millor o pitjor al final. Hem continuat insistint a millorar coses. Aquesta és la mentalitat que tenim i el que farà que siguem competits. Crec que som capaços de fer un bon partit, aquesta la idea. La paraula relaxació no té cap sentit en aquest moment i cal apartar-la. Cada partit és important, cada punt és fonamental i cal treballar per a no estar on no volem.