ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Pablo Iglesias que ha aplaudit el valencianisme

Per Alex Alfaro · 27 Maig, 2023

Pablo Iglesias, exlíder polític de Podemos, ha criticant de manera dura a Florentino Pérez, president del Reial Madrid, per tot el que s’ha generat amb el ‘cas Vinícius’ i el racisme en els últims dies. El polític, en el tancament de campanya a València, ha volgut defensar al club de Mestalla amb dures declaracions al president madridista, al·ludint a Carlos Clara o Santiago Abascal i assegurant que tot es tracta d’una “campanya mediàtica” en la qual han usat el racisme per interessos empresarials.

Com és possible que Florentino Pérez diga que és antiracista quan ha posat com a cap de la campanya proVinícius a un tipus que es diu Carlos Clara, que és un franquista declarat, que es feia vídeos donant vives a Franco, dient que la Valle de los Caídos no es toca, dient Espanya una, gran i lliure?”, va dir Pablo Iglesias, que posteriorment va ser a més.

“Com és possible que qui convida al nazi Abascal a la llotja del Bernabéu pretenga donar lliçons de racisme als valencians? L’altre dia va ocórrer una cosa cridanera en televisió: just en la connexió en la qual apareix Florentino Pérez, Florentino diu que hi ha un problema a Espanya amb el racisme i amb els àrbitres, amb el sistema arbitral. Què tindrà a veure el racisme amb el sistema arbitral? Però vostés creuen que som idiotes? Vostés han tractat de convertir això en una campanya mediàtica per a defensar els interessos empresarials de Florentino Pérez. I si cal insultar als valencians, insultem als valencians. Perquè això és la màfia madrilenya, i la màfia madrilenya ho controla tot. Eixe és el seu discurs”, va afegir.