Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Marchena en la setmana més important de la història del club

Per Alex Alfaro · 01 Juny, 2023

Carlos Marchena ha concedit una entrevista als mitjans del club. El segon entrenador i ajudant de Rubén Baraja vol mantindre la calma abans de celebrar la permanència i adverteix que han d’estar concentrats per a aconseguir puntuar en el Villamarín i certificar la permanència en primera una temporada més.

 

Com està l’equip?

Bé, preparant el partit a consciència sabent el que tenim entre mans i la dificultat del partit. Preparant, no com una setmana normal, perquè és l’última setmana i la definitiva, però sí que sabent el que hem de fer i amb les idees clares.

Objectiu: guanyar

La idea és que depenem de nosaltres, volem guanyar o com mal menor empatar i no mirar a ningú. Eixa és l’actitud i el missatge a l’equip, el missatge al cos tècnic i a tothom. En eixa línia estem, a enfocar l’atenció, enfocar l’energia en el partit, en el nostre partit en el que nosaltres podem fer, no podem influir en els altres camps així que el més intel·ligent és estar centrats en els noranta minuts, preparar-nos bé, entrenar bé, que psicològicament l’equip estiga preparat. És el més correcte, No entenem un altre camí.

Convicció

Arribem a l’equip en un moment molt complicat i delicat, perquè els jugadors estaven en una situació anímica no gaire bona. Hem fet un llarg viatge, dur, difícil, però això li dona seguretat als jugadors que han sigut capaços d’eixir d’ací, han fet les coses bé per a estar ara en aquesta situació de dependre de nosaltres, i això els dona seguretat i els dona arguments per a saber que s’han fet les coses bé i falta liquidar en aquest últim partit.

Emocions davant el RCD Espanyol

Vivim moment de bogeria, incertesa, amb els resultats que variaven. La gent celebrava no sabem si pel gol o perquè pensaven que ens havíem salvat, però nosaltres hem de mantindre la calma i saber que està tot molt atapeït i molt just i en tots els camps es juga. Hem d’intentar estar sempre, sempre concentrats. Hem de viure el partit d’eixa manera, emocionalment preparats i si no fiquem nosaltres no ens val de res pensar en el que passa en altres camps. Entrem molt bé al partit i el teníem controlat, fent-li ocasions a l’Espanyol, un partit rar que no materialitzem les que tenim i quan marquem ens empaten, ells aprofiten un error nostre i es posen per davant, ens entra el nerviosisme, que cal saber controlar, però eixe gol i eixe punt ens dona molta més seguretat i confiança de cara a aqueix últim partit.

Mateixes rutines

Farem el mateix, les rutines li venen bé a un equip. Hi ha jugadors que ha de parlar més amb ells o menys, però intentar que tots arriben en l’òptima condició física i a nivell mental. Però fem el que fem aquestes setmanes.

Factor anímic

Veig als jugadors tranquils. Hi ha una diferència quan un equip es juga alguna cosa o no en l’últim partit. El que no es juga res ja ha acabat el seu treball i pensa en vacances, però nosaltres no hem acabat i hem d’estar molt concentrats i ningú es pot despistar i a l’equip el veig francament bé. Cal mantindre sempre la concentració i no pots deixar-te anar, perquè a vegades la reconnexió a vegades la tenen uns jugadors millors que uns altres. Sempre cal estar connectats i tindre la mentalitat de guanyar i pensar ja en el següent partit és la mentalitat que té ser un gran professional i ser un guanyador nat.