ACTUALITAT  

El missatge de Lay Hoon als jugadors en el vestuari després del partit

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

Amb la victòria contra el Madrid, el València es va distanciar a 5 punts del descens, marcat ara pel Valladolid. L’equip dirigit per Rubén Baraja respira una poc més i pot afrontar els últims tres partits de lliga contra el Mallorca, Espanyol i Betis amb més cap i menys tensió.

En acabar el partit d’ahir, la presidenta del València, Lay Hoon, va baixar al vestuari per a felicitar el partit i el treball realitzat per tots els futbolistes que van jugar contra el Reial Madrid, i van aconseguir la victòria, i va dedicar unes paraules al grup. ”Felicitats a l’equip. Gràcies a tots pel vostre esforç i compromís. Vos ho agraïsc”, va expressar la presidenta de l’entitat valencianista en el vestuari.

La victòria valencianista acosta a l’equip a la salvació i aquesta podria certificar-se en la pròxima jornada, si el València aconseguira la victòria a Son Moix el dijous contra el Mallorca i el Valladolid perdera en Pucela contra el campió de lliga, el FC Barcelona. 

Són moments de dificultat en el valencianisme i aquests resultats i partits són els que retornen les ganes a l’afició de continuar lluitant per la permanència en la Primera Divisió i per la venda d’un màxim accionista que viu al club a milers de quilòmetres.