Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Kiat Lim a l’afició: “S’ha trencat la confiança”

Per Alex Alfaro · 15 Desembre, 2022

El València C.F va publicar a última hora del dia d’ahir una entrevista de prop de 10 minuts amb el fill de Peter, Kiat Lim. Després d’estos dies a València, Kiat ha tingut reunions amb pràcticament tots els estaments del club: ha sopat amb Gattuso i Corona, ha visitat la Ciutat Esportiva de Paterna i el Nou Mestalla i ha tingut una reunió amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

En l’entrevista, ha tingut un discurs molt similar al que va pronunciar el seu pare l’any 2015 a l’Hotel Westin quan va realitzar la primera i última entrevista per al club. Ha parlat de tornar a Europa i ha reconegut la confiança trencada a conseqüència del comportament de Meriton en estes últimes temporades

Un missatge per a l’afició del València CF.

Entenc que els últims anys no han sigut fàcils i que s’ha trencat la confiança. No estic demanant confiança, estic demanant que vegeu les decisions que prenem i a partir d’ací, adoptes la teua pròpia decisió. Els objectius esportius els tenim molt clars. Volem exactament el mateix, veritat? Realment, volem exactament el mateix que tots. Volem jugar a Europa, volem guanyar partits, volem guanyar títols. Això és el que clarament volem. Crec que respecte a tot el que ha succeït, tinc ganes de formar part del Consell i estar ací a títol oficial.

Espere que puguem començar de nou i no estic demanant confiança immediatament, sinó començar de nou. Veure què fem, observar les accions i després prendre la decisió tu mateix a partir d’aqueix moment. Vull donar les gràcies a tots els aficionats per estar sempre al costat del Club malgrat tot i mostrar sempre el seu suport. Indicadors com el nivell d’assistència a l’estadi enguany realment diu molt i estic molt agraït. Vull donar les gràcies en nom de l’equip per mostrar eixe suport i per estar ací per a ells malgrat tot. Això és una cosa que realment vull dir per damunt de tota la resta.