ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Gayà al valencianisme

Per Alejandro Fernandez · 14 Febrer, 2023

El capità del València, José Luís Gayà, ha publicat un missatge en Instagram dirigit a l’afició valencianista, després de la crítiques rebudes en els últims dies pel missatge que va transmetre a Mouctar Diakhaby, quan este s’acostava a la graderia d’animació de Mestalla per a demanar disculpes pel resultat obtingut contra l’Athletic.

El lateral esquerre del club, ha remarcat que ara més que mai que han d’anar junts per a eixir de la situació al més prompte possible. Al mateix temps que Gayà llançava el seu missatge d’unió per a l’afició, el València feia oficial la incorporació de Rubén Baraja com a nou entrenador del primer equip fins a final de la present temporada.

Aquest és el missatge de Gayà en Instagram:

Ara, més que mai, és el moment d’estar units. Patiu el mateix o més que nosaltres. Durant molts anys, des que era un xiquet, jo també he estat en les graderies de Mestalla i sé de la impotència i la ràbia que se sent quan els objectius no s’aconsegueixen, però dividir-nos només ens farà més febles. El nostre major patrimoni no és un fitxatge ni un títol, és la nostra AFICIÓ i, és ara, quan els nostres camins no es poden separar. Acceptem crítiques, consells i recomanacions, però l’insult o el menyspreu mai seran el camí correcte. Gràcies VALENCIANISTES per estar sempre al costat de nosaltres.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Jose Luis Gayà (@jose_gaya)

Hola