Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El missatge d’acomiadament de Rafa Mir del Sevilla

Per Manel Rumbau · 11 Juliol, 2024

Baraja ja té el seu desitjat davanter. El serial Rafa Mir ja té per fi un desenllaç: el murcià torna al València. Després del seu truncat fitxatge en el mercat d’hivern, el València CF ha tornat a la càrrega per ell, i després de setmanes de dubtes i negociacions, el club de Mestalla ja ha tancat el seu fitxatge.

Hui al matí, Rafa Mir eixia de l’aeroport de Sevilla, on ha dit unes paraules tant a l’afició del club andalús com a l’afició del València abans d’agafar un avió cap a la ciutat del Turia. El jugador ha aterrat al voltant de les 9:50h a l’aeroport de València.

El davanter murcià ja ha firmat el seu contracte i ja és oficialment nou jugador del València. Però abans de la oficialitat del moviment, el davanter ha volgut tindre unes paraules per al club que ha sigut sa casa durant estes últimes temporades:

Hola sevillistes, ha arribat el dia en què separem els nostres camins. Reconec que és un moment de sensacions trobades. D’una banda estic molt feliç per jugar en el club que em va donar l’oportunitat de ser professional i per un altre m’apesara acabar així un projecte que vaig iniciar amb tota la il·lusió del món, però el futbol és així.

Després d’uns mesos difícils emprenc un nou repte i només puc donar les gràcies als quals van confiar en mi. Gràcies a ells vaig poder jugar en un club tan gran com el Sevilla, gaudir de la Champions League o guanyar títols, que és el somni de tot futbolista.

Em vaig amb la consciència tranquil·la d’haver donat tot fins a l’últim dia i amb l’esperança que el club torne al lloc que la seua història i la seua gent mereix.

S’espera que Rafa Mir, una vegada finalitze la seua presentació a partir de les 16:30h com a nou jugador valencianista, s’entrene esta vesprada per primera vegada a les ordres de Rubén Baraja a la Ciutat Esportiva de Paterna.