ACTUALITAT  SOCIAL  

El Ministeri de Sanitat retarda la tornada del públic a La Lliga

Per Miguel Castells · 30 Abril, 2021

Tot apuntava que tornar a Mestalla ja era una realitat. La Lliga havia preparat un pla per a veure als aficionats als estadis a les últimes 4 jornades, però segons Manu Carreño a El Larguero, el Ministeri de Sanitat ha endarrerit la tornada del públic, i per tant el més segur és que no hi haja afició fins a la temporada que ve.

Les 4 jornades en qüestió

El València, immers en la lluita per la salvació, podia ser un dels beneficiats de la tornada del públic. A Mestalla jugava dos partits claus per a salvar-se. Estos són els últims 4 partits de Lliga del València:

J.35 València – Valladolid

J.36 Sevilla – València

J.37 València – Eibar

J.38 Huesca – València

Els motius

El motiu principal pel qual el Ministeri de Sanitat no ha donat l’OK ha sigut la disparitat que existeix entre les comunitats autònomes. De la mateixa manera que algunes tenen un índex molt baix i es pensa que els aficionats podrien tornar sense problemes, hi ha altres que les seues dades sí que preocupen, i la decisió més justa es basa en tots o ningú. Per últim, el Govern Basc també ha votat que no a la tornada del públic, per tant el Govern central es veia amb més força per a denegar la proposta.

Des del dilluns ja es pot presenciar un partit de futbol regional a la Comunitat Valenciana, i des de ja fa uns mesos és possible anar al cine, al teatre, a partits de bàsquet… però el futbol continua estant vetat. Amb les mesures de seguretat oportunes pot ser un espai lliure de Covid, però la resposta és que de moment no.