Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Milan puja l’oferta oficialment per Yunus

Per Alex Alfaro · 19 Juliol, 2023

El València C.F es troba tractant d’accelerar una de les eixides més important del mercat. L’entitat de Mestalla necessita “cash” per a escometre les despeses ordinàries i més fitxatges de l’estiu, a més del de Pepelu. Eixe és un dels motius pels quals no ha pogut tancar altres operacions com les de Sergi Canós o Selim Amallah.

La venda prioritària per a aquest mercat és Yunus Musah i el Milan és qui es troba en la “pole” per a emportar-se al jugador. En una operació que pareix cuinar-se a foc lent, el Milan encara no ha oferit una oferta que convença al València per deixar eixir el jove migcampista.

Això no obstant, segons Sin Ataduras, Yunus Musah s’ha compromés amb el València per presentar una oferta que provinga de l’AC Milan que supere els 15 milions d’euros, un preu pel que el club de Mestalla deixaria eixir el futbolista estatunidenc.

I així ha sigut i es que segons han informat des de Itàlia, el València ja té una millor oferta en la taula i ha sigut augmentada significaivamente pero encara no arriba als 20M, preu marcat com al mínim acceptable en un inici per la seua venda. L’oferta ja la té el València i ara és moment d’analitzar quina és la decisió del club.