Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Milan presenta una nova oferta per Yunus

Per Alex Alfaro · 28 Juliol, 2023

Després de dos ofertes del Milan de 14 i 18 milions d’euros per Yunus Musah, sembla que les diferències entre els clubs està cada vegada més a prop per a arribar a un acord.

Tal com ha informat Ser Deportivos València, el club rossonero ha presentat una oferta al València en les últimes hores d’una quantitat pròxima als 20 milions d’euros.

Encara que en un inici Peter Lim marcara un preu de venda de 25 milions d’euros, la directiva valencianista sempre va establir que per una quantitat pròxima als 20 milions d’euros veuria amb bons ulls la seua eixida.

Amb això, el València faria una de les vendes ‘grosses’ que espera fer aquest estiu, obtenint una liquiditat que li permeta desbloquejar la seua situació actual en el mercat: la premissa de Singapur va ser que sense vendes no hi hauria entrades.

L’eixida de Yunus Musah, que porta pràcticament una setmana amb molèsties i sense voler entrenar, està cada vegada més a prop i demà no formarà part de la convocatòria. A la fi d’aquesta setmana ja no serà jugador del València.