ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Milà i el Barça també volen a Pezzella

Per Pablo Marquez · 09 Septembre, 2020

El València està interessat en German Pezzella des de fa algunes setmanes. El central argentí és la primera opció de l’equip de la capital del Túria i estaria encantat de firmar per l’entitat blanc-i-negra. No obstant això, el València no és l’únic equip interessat en el jugador.

L’AC Milà també voldria fitxar al capità de la Fiorentina per a substituir a Kjaer. L’entrenador del Milà, Pioli, vol al central argentí i ha demanat al seu director esportiu, Paolo Maldini, que faça un esforç pel jugador. L’estratègia del director esportiu serà esperar als últims dies de mercat, perquè abaixe el preu del jugador.

La Fiorentina acceptarà una oferta de quinze milions per German Pezzella. El València no pot assumir eixe fixatge i sol·licitarà a l’equip Itàlia una cessió amb opció de compra.

Un altre equip que ha mostrat un interés tímid pel jugador ha sigut el FC Barcelona. L’equip blaugrana està construint un nou projecte amb l’entrenador holandés, Ronald Koeman, i vol una revolució completa a la plantilla.

Pel que respecta al València, el club ja coneix el preu de Pezzella i els seus competidors. Tot fa indicar que serà un fixatge llarg i que no tindrà un desenllaç prompte.