FITXATGES  VCF MESTALLA  

El Mestalla treballa en la tornada d’un vell conegut

Per Blanquinegres · 03 Juliol, 2019

La temporada del filial valencianista no ha sigut l’esperada i des de la direcció esportiva ja es treballa per fer una plantilla competitiva que no sofrisca altra vegada.

Un dels noms propis en què ha posat els ulls la direcció esportiva del Valencia CF és el de Jordi Sánchez, que ja fou davanter del Mestalla al llarg de dues temporades en les quals va jugar un play-off d’ascens a Segona Divisió.

El jugador de vint-i-quatre anys va deixar el Valencia per jugar en Segona Divisió amb el Numancia de Sòria, encara que a l’hivern va haver de marxar a l’Eivissa en cerca de minuts.

Després d’una temporada en la qual quasi juga promoció d’ascens amb l’Eivissa, el jugador pareix que no continuarà al Club de les illes i ja cerca el mercat per trovar una oferta que li convença, i és açí on apareix el nom del València.

Segons ha pogut confirmar Blanquinegres, el jugador veu en bons ulls tornar al Mestalla sempre que el Club valencià aposte econòmicament per ell, tenint en compte que no podria pujar amb el primer equip, la postura del jugador pareix lògica.

A més de l’interés del València, el Villarreal B i equips estranjers han preguntat al Numància per la situació del jugador, al que deixarien eixir en qualitat de cedit.