+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA Saragossa B 2-8 VCF Mestalla: El Mestalla serà una any més de 2a divisió B

Per Blanquinegres · 17 Maig, 2015

El València CF Mestalla, el filial blanquinegre ha segellat, per fi, la permanència una temporada més en la categoria de bronze del futbol espanyol després de superar al Saragossa B per un contundent 2 gol a 7.

En un partit en el que els locals no es jugaven res, ja descendits a tercera, els de Curro Torres necessitaven com a mínim un punt i esperar esdeveniments positius a altres camps, però els blanquinegres elegien el camí més fàcil, el de la victòria sumant 3 punts i fugint de matemàtiques que truncaren les il·lusions blanquinegres.

Des de ben prompte el conjunt valencianista començava a fer la seua feina. Als primers minuts de la primera meitat, Alex López avançava al Mestalla que justs abans del descans era capaç de vore igualar el marcador i tornar a posar-se per davant gràcies, de nou, a l’home del partit, el ‘9’, Alex López.

Amb 1 a 2 s’arribava al descans, però a partir d’eixe moment, començava el vendaval blanquinegre amb el que certificar un any més al Mestalla com equip de 2a divisió B. Alex López a l’inici de la represa signava el 1-3, hat-trick per al davanter català. Amb el tercer gol valencianista el futbol del filial blanquinegre passava a mode piconadora total. Zahibo, 5 minuts més tard feia el 4 de la vesprada, seguidament, Nacho Gil s’unia a la festa signant la maneta que el Mestalla li feia al filial del Saragossa, 1-5. Hui tocat per una barita màgica, Alex López feia el 4rt gol personal per posar el 1 a 6 al lluminós.

10 minuts abans de la fi de l’encontre el Saragossa feia el segon de la vesprada, però l’huracà blanquinegre hui tenia gasolina per a dies i Fernando Cano feia el gol 7 de la vesprada. La somiada vesprada tancava amb el gol d’Alex López, 5e al seu compter personal, que suposava una golejada majúscula per 2 a 8 i que sense cap de dubtes certificava la permanència del Mestalla al grup 3er de la Segona divisió B.