Almeida: "Estic content de jugar sense dolor"

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

El Mestalla recupera el pòdium (0-2)

Per Blanquinegres · 06 Febrer, 2017

El grup de Curro Torres, el València Mestalla recupera, després de dos setmanes de punxades, els llocs de previlegi al grup tercer de la segona divisió B. La victòria a domicili davant l’Hercules d’Alacant per zero gols a dos (Quim i Rafa Mir) alça al filial blanquinegre cap a la tercera posició i apreta la classificació aprofitant la resta de resultats.

Les dos setmanes anteriors el Mestalla es quedava amb la suma d’un punt insuficient per mantindré la lluita per això des de ben prompte el ritme de partit va estar marcat per les necessitats de tot dos equips. Els primers compassos de partit el vent apareixia per complicar les accions de defensa del València, primeres accions de l’Hercules en atac. Passat eixe moment el centre del camp del Valencia Mestalla començava a carburar i a oferir solucions dalt. La millor dels nostres servía per a tancar la primera part. Nacho Gil corria la contra i a passe de Sito enviava la pilota per damunt del travesser.

Ja en la segona part el partit no va tindré altre color que el blanquinegre. Treta de cantó d’Eugeni i Quim de cap avançava als valencianistes 0-1 al marcador del Rico Pérez. L’Hercules desapareixia del partit superat pel rival, que arribat al 89 sentenciava l’encontre amb el segon gol de Rafa Mir, aprofitant-se de la brillant recuperació i posterior jugada de Marc Ferris qui servía en safata el gol al davanter d’alçada d’este Mestalla que superava en joc, gol i punts a un rival directe per objectius esta temporada i garantia el gol average en cas d’empat a punts.

Els xics de Curro Torres estan sent dels únics esta temporada, junt al grup de Cristian Toro (València CF Femení), que esta donant alegries amb fonament a la parròquia valencianista que ja es troba a quatre punts del líder el FC Barcelona i a només tres punt del segon classificat, l’Alcoyano. La propers setmana altre duel de rivalitat directa, el tot per el tot davant el Vila-real B al Puchades (dissabte a les 18h).