VCF MESTALLA  

El Mestalla ja té rivals de pretemporada

Per Blanquinegres · 03 Juliol, 2019

El conjunt dirigit per Chema Sanz ja coneix el seu calendari de preparació per a la nova temporada tot i que encara no sap quins seran els seus rivals a la competició de lliga.

Els jugadors del filial valencianista es posaran mans a l’obra el pròxim dijous onze de juliol al matí amb les proves mèdiques i físiques i començaran a preparar la temporada una vegada terminen.

Per començar, el Mestalla tindrà un rival holandés, el RKC Waalwijk, equip acabat d’ascendir a l’Eredivisie, la màxima categoria del futbol als Països Baixos, en un partit que es jugarà a l’Estadi Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva de Paterna el dia 20 de juliol.

Posteriorment es veurà les cares amb equips que, presumiblement, seran rivals en lliga, en la seua majoria. Eivissa, Alzira, Castelló, Atlètic Llevant, UCAM Murcia i Nàstic de Tarragona seran els equips que hauran de mesurar el filial blanquinegre.

Dels set partits que jugarà el Mestalla de preparació per a la temporada, cinc seràn a la Ciutat Esportiva mentre que els de Chema Sanz aniran al Luís Súñer Picó d’Alzira i a Pinatar Arena on es mesuraran a l’UCAM Murcia.

Aquestos seran els partits:

20 de juliol: VCF Mestalla – RKC Waalwijk (Antonio Puchades)
27 de juliol: VCF Mestalla – UD Eivissa (Antonio Puchades)
31 de juliol: UD Alzira – VCF Mestalla (Luís Súñer Picó, Alzira)
7 d’agost: VCF Mestalla – CD Castelló (Antonio Puchades)
9 d’agost: VCF Mestalla – Atlètic Llevant (Antonio Puchades)
14 d’agost: UCAM Murcia – VCF Mestalla (Pinatar Arena, Murcia)
17 d’agost: VCF Mestalla – Nàstic de Tarragona (Antonio Puchades)