ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

El Mestalla haurà d’esperar a este cap de setmana per a certificar l’ascens

Per Miguel Castells · 14 Abril, 2022

El València Mestalla tenia ahir la primera oportunitat de certificar matemàticament el seu ascens a Segona RFEF. L’equip de Miguel Ángel Angulo ha sigut el líder incontestable de la competició i ara tan sols li falta donar el pas definitiu: l’ascens. El seu empat ahir a San Gregori i l’empat de l’Atzeneta davant l’Atlètic Saguntino ho deixaren tot com estava abans de començar, però ara amb una jornada menys per disputar-se.

Els càlculs

D’esta manera, esta jornada el filial che podria ascendir matemàticament inclòs abans de jugar. Si l’Atzeneta perd el seu partit a casa davant el Torrellano el Mestalla seria equip de Segona RFEF. Si l’Atzeneta empata, el serviria també amb un empat, i per últim si guanya els jugadors d’Angulo hauran de guanyar. En definitiva, el Mestalla ha de fer el mateix que el seu competidor.

Rival molt complicat

Així, si l’Atzeneta guanya el seu enfrontament, que és el dissabte a les 17:00 h davant el nové classificat, el filial es jugaria l’ascens a l’Antoni Puchades el diumenge a les 12:00 h davant l’Acero, l’equip més en forma de la categoria. Sumen nou partits sense perdre i ja estan tercers, a dos punts de l’Atzeneta precisament, que és el segon classificat.

L’ascens

L’ascens de categoria seria un pas molt important per al club, que la temporada passada va veure com descendia dos divisions després d’un any fatídic, i que ara ha de recuperar tot el temps perdut. Esta campanya, fa la impressió que s’ha complit amb les expectatives, però falta confirmar-lo.