+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF MESTALLA  

El Mestalla continua reforçant-se

Per Blanquinegres · 27 Agost, 2015

El VCF Mestalla continua aprofitant el mercat per incorporar les últimes cares noves del curs tot i que la Lliga ja ha començat. En les últimes hores fins a dos fitxatges poden caure dins del vestidor de Curro Torres. Un seria, Cedric Omoigui, davanter d’origen nigerià de 20 anys arribaria en qualitat de cedit amb una opció de compra propera als 6 milions d’euros des d’el Mallorca, segons apuntava Alberto Santamaria anit a Sillas Gol de Mediterraneo TV.

El segon nom que es vincula amb el filial blanquinegre és el d’altre davanter. Colombià de 20 anys, Cristian ‘El Chicho’ Arango, arribaria a l’Acadèmia GloVal en les mateixes circumstancies que Cedric, cessió amb opció de compra futura segons informava SER Deportivos València en el dia d’ahir.

Dos noves incorporacions que de segur tractaran de sumar des de ja en un equip necessitat de gols les últimes campanyes al grup 3er de la 2a divisió B. Cal recordar que ara mateixa la tasca del gol recau sobre la figura de Toni Martínez, davanter de 18 anys format a les categories inferiors del VCF, en els últims anys.