+  CRÒNIQUES  VCF MESTALLA

CRÒNICA VCF Mestalla: El Mestalla continua deixant-se punts a casa (0-0)

Per Blanquinegres · 26 Septembre, 2015

El Mestalla arrancava la 6à jornada a l’Antonio Puchades davant la Pobla de Mafumet. Sumar a casa es un dels objectius que el grup de Curro Torres ha de tindre en ment per d’alguna forma confirmar el bon començament de temporada del filial blanquinegre.

Amb la ferma intenció de sumar de 3 en 3 com a locals el VCF Mestalla arrancava desprenent bones formes. La societat que Curro Torres formava amb Fran Villalba/Nacho Gil donava els seus fruits i el més importat, el conjunt visitant no trobava la forma ràpida per poder frenar-los.

Amb el pas dels minuts els blanquinegres continuaven aproximant-se a l’àrea catalana però desafortunadament faltava l’últim passe amb el que poder certificar el domini que demostrava el grup de Curro Torres al marcador. El conjunt visitant tampoc inquietava a l’àrea d’Alex Sánchez massa. Tot i això el camí cap als vestidors es produïa amb l’empat encara regnant al marcador.

La represa s’iniciava amb força per part dels valencianistes. Del 45 al 48, el Mestalla va disfrutar de dos ocasions molt clares per tal de trencar la igualtat. De fet la primera ocasió de la segona part va ser gol de Cedric, però el col·legiat va acabar senyalant fora de joc.

Abans d’entrar en el carrusel del canvis, la Pobla de Mafumet va tindre, als peus del seu 9, Emana, l’ocasió més perillosa fins el moment del conjunt visitant. Amb el ball a les banquetes, el joc va caure en intensitat. Per tal de refrescar, Curro Torres donava entrada a un home de gol com és Toni Martínez.

El rellotge apuntava ja al 90 i tot es mantenia desgraciadament amb el marcador de 0 a 0. Per una banda el conjunt blanquinegre continuava per el camí de sumar, però per altra banda deixava escapar dos punts que certifiquen una cosa; sumar de 3 en 3 a casa està sent un impossible des de que arrancarà la temporada.