+  ACADÈMIA GLOVAL  

El VCF Mestalla continua amb la seua preparació

Per Blanquinegres · 13 Agost, 2015

El VCF Mestalla segueix cremant etapes per arribar el més preparat possible a l’inici de Lliga que inicia d’ací a poc menys de dos setmanes davant el Llosetense balear. Ahir de vesprada la Ciutat Esportiva del València CF es va omplir per viure un derbi entre el Mestalla i l’Atlètic Llevant. Un partit que enguany podrà tornar a viures al grup tercer de la segona divisió.

La prova d’ahir va acabar en contra dels de Curro Torres per 1 gol a 3. El filial granota més preparat de cara a la competició va superar en la primera part un onze el disposat pel tècnic blanquinegre ple de juvenils de primer any, és a dir, del Juvenil B. A la segona part, amb un equip molt més paregut i reconegut al que disputarà la Lliga, les sensacions van canviar de barri, mostrant una cara ben diferent als segons 45 minuts disputats.

Hui, sense confirmació oficial per part del Club, el VCF i el VCF Mestalla disputaran altra prova a porta tancada a l’Antonio Puchades de la Ciutat Esportiva. Una prova que servirà per traure conclusions a les dos parts de les banquetes, la de Nuno i la de Curro Torres davant l’imminent inici de la competició per als dos grups.

La resta de l’Acadèmia GloVal es troba un tant escampada per el món. El Juvenil A de Miguel Angel Angulo es troba diputant el prestigiós torneig del COTIF a l’Alcúdia. I el Cadet A es troba disputant el prestigiós torneig Red Bull Next Generation a Àustria mesurant-se davant altres esquadres com el Manchester City, la Juventus, el Bayern o el Borussia Dortmund. El Femení també es troba en convivència a la Serra d’Alcalá de la Selva preparant la que ha de ser altra temporada de superació.