La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy: “En estiu haurem de vendre futbolistes”
,

Murthy: “En estiu haurem de vendre futbolistes”

El president del València ha obert la Junta General d'Accionistes
COMPARTIR

728-90

El president del València CF, Anil Murthy, ha realitzat la seua exposició sobre el present i el futur del Club en la Junta General Ordinària d’Accionistes del València CF S.A.D. després de guardar-se un minut de silenci en memòria de tots els valencianistes morts durant l’últim exercici:

La Junta General Ordinària és el lloc per a explicar-los la temporada 2017.18 i els plans per a la 2018.19. El projecte, des de la propietat, segueix sent molt clar: estabilitzar i fer créixer al València CF, construir un club fort per a les futures generacions de valencianistes.

L’aspecte econòmic és fonamental i hui hem de dir que el València Club de Futbol és financerament més sòlid. Esta temporada, el club ha començat a pagar els seus deutes als bancs. Esta és la primera vegada en més de deu anys que el Club està pagant els seus deutes. A més, Meriton ha pagat completament els seus deutes. Els bancs estan contents i saben que estan tractant amb un club seriós, que ja no evita les seues obligacions. Este és un pas important perquè enfortix la nostra credibilitat financera de cara a futures transaccions. Els bancs no sempre han tingut una bona experiència amb el València Cf. Amb nosaltres, no tenen preocupacions.

A causa de les pèrdues incorregudes en les últimes temporades, hem de fer una reducció del capital social. Esta és una operació financera simple que posa en ordre la nostra estructura comptable. El patrimoni net es manté i els accionistes no perden cap valor en les accions. Açò és el més important. Els bancs entenen clarament aquesta operació.

Esta temporada, com qualsevol altra temporada, vendrem jugadors per a reduir les pèrdues al mínim i estar llestos per al mercat d’estiu.

Un dels motors del projecte, del futur València CF, és l’Acadèmia, la pedrera. Tenim clar que l’Acadèmia és el futur d’este club i continuarem invertint en ella. Hem protegit al Club segellant contractes amb els jugadors més prometedors. No deixaran el València excepte a un preu molt alt.

La pedrera ara solament és futbol d’elit. Solament s’estan formant jugadors joves en tots els nostres equips per al seu futur com a jugadors de nivell superior, amb instal·lacions i recursos d’elit per a la seua preparació tècnica i física. Les competicions són per a aprendre i desenvolupar-se. Els entrenadors han comprès el seu treball i el primer equip és la seua referència. Tots els equips estan vinculats. El nostre enfocament en l’scouting està a la Comunitat Valenciana des de molt primerenca edat. Estos joves tenen al València CF en els seus cors. Ells tenen les seues famílies ací i els seus amics. El futbol és, a voltes, més que solament diners. Hem d’entendre açò clarament i ser intel·ligents en la forma en què trobem als nostres millors jugadors joves.

En relació amb el nou estadi, ja hem enviat tota la documentació requerida a les autoritats i estem esperant les llicències. Repetim que és extremadament important obtenir totes les llicències per al projecte del nou estadi abans que puguem avançar. Paral·lelament, hem estat treballant amb Deloitte en la venda de Mestalla i en el finançament del nou estadi. Hi ha interès en la compra de Mestalla. Estem analitzant els números i el principi fonamental és que no ha de fer que el València CF siga financerament inestable. La venda ha de tenir sentit econòmicament per al Club a llarg termini.

Mudar-se a un nou estadi és un gran projecte i no un esdeveniment. Molts valencianistes, la majoria dels aficionats amb els quals hem parlat, no volen moure’s. Tenen els seus hàbits i estimen a Mestalla. Hem de fer que el nou estadi estiga dissenyat per als aficionats, perquè el canvi porte més seguidors a l’estadi. Continuarem impulsant este procés i informarem a tots els aficionats dels nostres pròxims passos quan hàgem completat la nostra anàlisi dels nombres.

El del nou estadi no és l’únic tema heretat que seguim gestionant per a solucionar-ho. El Tribunal de la Unió Europea ha rebutjat la nostra apel·lació per a suspendre els pagaments fins a la decisió final sobre el cas. Estem pressionant als tribunals de la UE perquè prenguen la decisió final. Creiem fermament que no va haver-hi ajuda estatal i que la decisió final dels tribunals no serà el que la Comissió de la UE està tractant d’infligir injustament al club. Mentrestant, estem mantenint un diàleg molt constructiu amb l’IVF i la Generalitat per a trobar una solució operativa que complisca amb les obligacions legals i no danye la situació financera del Club a curt termini. Confiem que aconseguirem una solució mentre impulsem la ràpida resolució d’aquest assumpte per part dels tribunals de la UE.

En el cas de Porxinos, estem en el procés legal de cercar una compensació de les autoritats locals i de la Generalitat. Tenim arguments de pes i seguirem este curs legal.