La millor informació del ValènciaCF en valencià

El mercat de fitxatges del València esta temporada
,

El mercat de fitxatges del València esta temporada

COMPARTIR
El València ha tancat el mercat de fitxatges amb sis incorporacions i amb cinc eixides. El Club de la Capital del Túria ha millorat el mercat de l’any passat, en el qual va vendre als seus futbolistes més importants i no va ser capaç d’incorporar a cap futbolista. Este estiu, l’acord de la Lliga de Futbol Professional amb el fons d’inversió CVC ha sigut clau per a poder fitxar en el València CF.

Les incorporacions del València

Els sis fitxatges han cobert diferents posicions del camp que Bordalás considerava que era necessari reforçar-les. En primer lloc, el València va fitxar al porter georgià, Giorgi Mamardashvili. En una primera instància, el porter anava a jugar en el València Mestalla, però va sorprendre a Bordalás i a tot el cos tècnic i ara mateix és el porter titular del primer equip.

La següent incorporació va ser Omar Alderete. El central paraguaià va ser fitxat de l’Hertha de Berlin. El València va tancar la seua incorporació amb una cessió amb opció de compra, la qual es convertirà en obligatòria si Alderete compleix una sèrie de requisits en el club valencià.

Una última setmana intensa

En l’última setmana d’agost es van produir la resta d’incorporacions. El primer en arribar va ser Marcos André. El davanter brasiler ha sigut el fitxatge més car del València en este mercat, ja que el club de la capital del Túria va pagar huit milions i mig al Reial Valladolid per a poder incorporar al futbolista, el qual havia sigut una petició expressa de José Bordalás.

Després de Marcos André, es va produir el fitxatge de Dimitri Foulquier. L’entrenador alacantí volia un futbolista polivalent per a la banda dreta. Així, Bordalás pot utilitzar el doble lateral que tant li agrada. Per a aconseguir al jugador, el València va pagar-li al Granada dos milions i mig més una quantitat variable segons el seu rendiment.

Finalment, l’últim dia de mercat el València va tancar les cessions d’Hugo Duro i Hélder Costa. El primer va ser una petició de Bordalás, ja que volia un davanter després de l’eixida de Rubén Sobrino. D’altra banda, Hélder Costa va ser un fitxatge del club. Al principi Bordalás es va oposar, però finalment ha cedit i els dos jugadors estaran en el València esta temporada.

Guedes es quedarà en el València

Una de les millors notícies d’esta temporada és que el València ha sigut capaç de mantenir als seus jugadors més importants. El futbolista amb més possibilitats d’anar-se’n era Gonçalo Guedes. El València ha rep diferents ofertes per a vendre al futbolista portugués, però cap d’elles satisfeia les necessitats del club. Per això, Guedes continuarà en el València una temporada més.

Les eixides del club valencià

Pel que respecta a les eixides, cal recordar que Kevin Gameiro i Eliaquim Mangala vana abandonar el club una vegada va finalitzar la passada temporada. Els dos futbolistes francesos acabaven contracte amb l’entitat valenciana i el club no tenia la intenció de renovar-los. La resta de vendes s’han tancat en l’última setmana de mercat.

El València tenia un problema amb els futbolistes extracomunitaris i necessitava la fitxa de Kang In Lee per a poder inscriure a Marcos André. A conseqüència de les presses, el club de la Capital del Túria va prendre la decisió de donar-li la carta de llibertat al futbolista sud-coreà. Per tant, Kang In Lee jugarà en el Mallorca esta temporada.

Durant els últims dies de mercat, el València va aconseguir cedir a Vicente Esquerdo al Castelló. El jove futbolista no tenia espai al migcamp valencianista i intentarà tindre minuts a l’equip castellonenc.

Finalment, el penúltim dia de mercat Rubén Sobrino se’n va anar al Cadis. El València s’ha guardat un 50% del percentatge d’una futura venda i rebrà una quantitat econòmica en funció de variables. Per altra banda, el club ha intentat buscar una eixida per a Cristian Rivero, Jaume Domènech, Mouctar Diakhaby o Jason Remeseiro, però no ho ha aconseguit.