ACTUALITAT  

El membre de seguretat d’Anil porta pistola

Per Josep Prats · 16 Agost, 2020

L’enfadament a l’afició ha fet que Anil Murthy s’haja posat de veres en este problema. En les últimes setmanes han aparegut plataformes per a aconseguir que Meriton venda el VCF, una es Salvem al Nostre Valencia i l’altra, Esperit del 86.

La primera organització es va manifestar este passat dimecres a la Plaça de l’Afició, i l’altra volen que els aficionats descontents a Meriton firmen un escrit. Els assistents l’altre dia a la manifestació a les portes de Mestalla esperaren un minut de silenci, esperant la distància de seguretat i amb màscara.

En totes les protestes, hi ha algú que sempre va més enllà de la protesta pacífica. Per això, Anil Murthy porta un membre de seguretat al seu voltant després de rebre diverses amenaces de mort.

Segons informen a Superdeporte, el president porta junt amb ell una persona que porta pistola. Des de fa dies, el president i la seua família porten seguretat privada.

La por de Murthy venen des de les xarxes socials. De la manifestació de l’altre dia no hi ha amenaces, ja que va ser totalment cívica.