La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Marsella de Longoria s’interessa en un objectiu del València
,

El Marsella de Longoria s’interessa en un objectiu del València

COMPARTIR

El València CF treballa en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada. Una vegada va finalitzar la temporada, Bryan Gil acabava la seua cessió i havia de tornar al Tottenham. No obstant això, en estos sis mesos, Bryan Gil s’ha guanyat a l’afició del València. Per este motiu, el València tenia al cap provar sort en este mercat d’estiu per a demanar una cessió pel davanter andalús. 

El futur de Bryan Gil

No obstant això, Bryan Gil és un jugador jove amb un gran futur al davant. Per esta raó, el València no és l’únic equip interessat en ell. Ara mateix, segons acaba d’informar el periodista italià, Fabrizio Romano, el Marsella de Pablo Longoria està estudiant la possibilitat d’incorporar a Bryan Gil cedit. 

El Tottenham és conscient del potencial de Bryan Gil. Per tant, l’acord està molt lluny de ser tancat, perquè el club anglés vol conéixer totes les condicions possibles per a veure si és una opció favorable i es pot revalorar el preu de Bryan Gil. Tot fa indicar que és una operació llarga, ja que el Tottenham podria estar a l’espera per si arriba una oferta de traspàs per una bona xifra de diners. 

Bryan Gil vol continuar en el València

El mes passat, quan va acabar la lliga, Bryan Gil va comunicar que volia quedar-se al València Club de Futbol. El futbolista ha estat molt content i la Capital del Túria. No obstant això, hi ha un inconvenient: els seus agents, que li recomanen anar-se’n a un equip que dispute competicions europees la pròxima temporada. La final de Copa era l’oportunitat que tenia el club che per a classificar, i es quedà a onze metres de fer-ho.

Per la seua part, el Tottenham està a l’espera de veure quina és la millor opció. Amb la continuïtat d’Antonio Conte, Bryan Gil tindrà molt complicat guanyar-se’n un lloc en el club anglés, perquè utilitza un esquema molt rígid en el qual Bryan Gil no pot meravellar amb les seues condicions. 

L’acomiadament de Bryan Gil del València

Quan va acabar la temporada, Bryan Gil es va acomiadar de tota l’afició del València i del seu club. En este missatge, Bryan Gil va comentar que els seus camins es tornarien a trobar. Per tant, tot fa indicar que el desig de Bryan seria quedar-se. Haurem d’estar pendents al mercat d’estiu per a veure quin és el futur de Bryan Gil i en quin equip jugarà la pròxima temporada. El València de Gattuso haurà d’avaluar quines són les necessitats de la plantilla per a fer fitxatges. 

No obstant això, el club valencià haurà de ser ràpid, perquè no és l’únic equip pendent de la situació de Bryan Gil. El Marsella també està interessat i no serà l’únic equip al llarg de l’estiu. El Tottenham és l’equip que té més força en la negociació i estudiarà totes les opcions.