+  FITXATGES  

El Manchester United prepara entre 35-41 milions per Otamendi

Per Pere Alapont · 12 Juny, 2015

El Manchester United tornarà a la càrrega per Otamendi, segons apunta des d’Anglaterra el Daily Star. Tal com informa el rotatiu, el tècnic dels red devils, Louis van Gaal, ha fet de l’argentí una de les seues principals prioritats en aquest mercat de fitxatges. L’entrenador holandés ha de reforçar sí o sí la seua defensa i una altra opció que tenia, la de Mats Hummels, sembla que no arribarà a dur-se a terme.

Des de les Illes britàniques parlen d’una oferta inicial de 35 milions d’euros del conjunt anglés pel defensa argentí del València. També s’afirma que el United podria apretar-se el cinturó i arribar a oferir fins a un màxim de 41 milions d’euros ja que asseguren que la voluntat d’Otamendi és la d’abandonar el club de Mestalla, quan ell personalment no ha fet mai públic eixa disposició, sí el seu representant.

Però des del club de Mestalla no estan disposats a asseure’s a negociar amb el representant del jugador, Eugenio López, amb el qual Amadeo Salvo no voldria compartir cap minut per a parlar de l’operació i hauria de fer-ho amb Rufete. A més, El VCF exigirà 50 milions d’euros per a traspassar al central.