ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Manchester United posa l’ull en Giorgi Mamardashvili

Per Marc Santiago · 10 Maig, 2023

Giorgi Mamardashvili, porter georgià del València CF és indiscutiblement un dels millors jugadors de la plantilla actualment. Des que va debutar la temporada passada amb Bordalás, ha meravellat a tot el món, donant un gran rendiment per a la seua joventut i tenint en compte que era un total desconegut per al futbol europeu abans de recalar en València.

Tot açò ha fet que clubs de les principals lligues europees hagen posat el seu ull en ell, generant bastant interés sobretot en Anglaterra, on els equips de la Premier són els que millor posicionats estan per a fer-se amb els serveis del georgià.

Un dels que més interessats pareix estar és el Manchester United qui, segons informa Givemesport, no pareix importar-li el preu del georgià. Els “Red Devils” estarien buscant un substitut per a De Gea i pareix que el guardameta del València seria un dels candidats a ocupar la porteria d’Old Trafford.

El United s’uneix a la llista d’equips interessats en Giorgi Mamardashvili, on equips com el Chelsea, Tottenham o Leicester ja han preguntat per ell. Tots aquests buscarien pescar en el riu rebolicat que és actualment el València CF, qui podria deixar eixir a Mamardashvili per un preu bastant suculent per al mercat britànic.

El preu de Mamardashvili

I és que la venda de Mamardashvili és quasi segura per al pròxim estiu. La situació econòmica i esportiva del València han provocat que, una vegada més, hi haja necessitat de vendre als seus millors jugadors.

En aquest cas, el georgià podria eixir del club per un preu de 25 milions d’euros més variables, com bé informaren els companys de Relevo. Aquests variables podrien ser per objectius esportius com partits jugats, porteries a 0 o altres variants. També es podria fixar un percentatge sobre una futura venda del jugador, com ja va passar en els casos de Ferran Torres o de Rodrigo De Paul, els quals van suposar un ingrés extra la passada temporada.

Mamardashvili té clar que eixirà del club aquesta temporada i com hem dit abans, la Premier pareix ser el destinament més factible i també el que millor pagaria a causa que els equips anglesos són els més potents econòmicament, encara que com ja sabem, en Meriton són experts en vendre barat.

La venda de Giorgi provocaria també que s’haguera de buscar un recanvi per a la porteria, ja que, amb Jaume sense jugar en pràcticament tota la temporada i amb Herrerín acabant contracte el pròxim 30 de juny, faria falta un porter de garanties per a la pròxima temporada.