+  ACTUALITAT  FITXATGES  

El Manchester United apostarà fort per André Gomes

Per Cristian Año · 24 Maig, 2016

Com ja havíem informat anteriorment, el desig de diferents clubs europeus per fer-se amb els drets d’André Gomes està eixint a la llum en diferents mitjans de comunicació. Ara, tal com informen a la premsa anglesa The Guardian, el Manchester United intentarà fitxar al migcampista portugués del VCF.

L’arribada de José Mourinho a l’equip anglés per a substituir a Van Gaal ha fet que l’interés pel jugador siga més fort, ja que el mateix tècnic es va interessar amb ell anteriorment però sense arribar a complir-se el traspàs.

No serà fàcil arribar a un acord, ja que el Manchester podria oferir una quantitat d’uns 50 milions, que tot i ser un preu raonable, el jugador manté una clàusula de més de 100 milions i amb un contracte que el lliga amb el València CF fins a l’any 2020. A més a més, haurà de lluitar en altres equips com la Juventus, que també s’interessa pel jugador.

Jorge Mendes serà un dels encarregats d’ajudar a prendre una decisió a André Gomes, ja que el jugador va manifestar fa poc que desconeix el seu futur i que és un misteri, sense mostrar cap preocupació del que puga passar en finalitzar l’Eurocopa.