ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Màlaga s’interessa per Cristian Rivero

Per Pablo Marquez · 27 Juliol, 2020

El València continua confeccionant la plantilla de cara a la pròxima temporada i té pensades moltes eixides per a fer una gran revolució de noms.

Segons ha informat el periodista Josemi, el Màlaga estudia l’opció d’incorporar a Cristian Rivero per al pròxim any. El periodista ha afegit que és una opció que agrada a l’equip andalús i pareix que totes les parts guanyarien.

CRISTIAN RIVERO

Cristian Rivero termina contracte amb el València l’any 2022. Encara no s’ha guanyat un lloc en la porteria del club de la Capital del Túria i una cessió podria ser beneficiosa per a tots.

El porter ha sigut convocat per Celades moltes vegades esta temporada per a la Lliga, la Copa del Rei i la Champions League, però mai ha decidit donar-li una oportunitat. Per tant, amb 22 anys, Cristian Rivero encara no ha debutat amb el primer equip del València.

No obstant això, el porter sí que ha disputat una gran quantitat de partits amb el València Mestalla on ha rebut 23 gols en els 22 partits que ha jugat i ha deixat la porteria a zero en set ocasions.

Una cessió podria ajudar al porter a millorar en la seua carrera i pujar a una categoria més propera a l’elit futbolística. D’altra banda, el València podrà comprovar si Cristian Rivero té nivell per a ocupar la porteria del València en uns anys.