ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Local Management adverteix Lim del seriós risc que hi ha de baixar a Segona

Per Manel Rumbau · 11 Agost, 2023

El València començarà hui una nova temporada de lliga en el Ramón Sánchez Pizjuán amb tan sols un fitxatge en aquest mercat d’estiu. Una situació en el mercat en la qual s’havia d’haver mogut més l’entitat valencianista donada la classificació final de la temporada passada.

Malgrat tots els fitxatges que el club havia d’haver tancat per a formar un grup que canvie la dinàmica i lluite per no descendir a partir d’aquesta setmana en LaLiga, el màxim accionista del club de Mestalla exigeix als directius que hi haja dues eixides més en forma de venda (no de cessió) perquè arriben nous futbolistes a l’entitat valencianista.

El Local Management tracta de convéncer Lim

Al llarg d’este últim any, s’ha vist que l’opinió del Local Managment té poc poder en les decisions que es prenen a Singapur. No obstant això, la realitat és que són els únics que poden parlar en el dia a dia amb Singapur.

Segons ha informat SER Deportivos València, en el club ara mateix hi ha una posició única per a tractar de convéncer a Peter Lim que s’està equivocant amb les decisions que està prenent al llarg de tot el mercat. A més, han traslladat per escrit al màxim accionista que, si no reforça l’equip, hi ha un seriós risc de descendir a Segona Divisió aquesta temporada.

I es que el mateix Rubén Baraja ja va demanar fitxatges dissabte passat en roda de premsa, però Peter Lim no dona “l’OK” a cap operació des de Singapur. El club començarà la lliga amb diferents posicions sense cobrir i sense un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.