ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València acosta postures amb el Sevilla per Rafa Mir

Per Manel Rumbau · 17 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada. El davanter murcià no compta per a Mendilibar i tant el club de Nerbió com el jugador busquen una eixida que satisfaça a totes dos parts. 

Mostra d’aquest interés és la situació que es va donar després del 1-2 del València en el Sánchez-Pizjuán. Juan Monar, preparador físic del València, va xarrar amb el davanter de Cartagena prop de la banqueta, sobre la gespa, una vegada que la majoria dels futbolistes estaven camí dels vestuaris

Molt abans que començara el xoc, i mentre els seus companys calfaven, Rafa Mir, que va ser suplent a Sevilla, va saludar també a la president del València, Layhoon Chan; al director esportiu, Miguel Ángel Corona, director esportiu; i al director corporatiu, Javier Solís, com va explicar Blanquinegres des de Sevilla.

El “loan fee” depén de l’eixida de Cömert o Castillejo

Ara mateix, la principal novetat del cas Rafa Mir és que el València està disposat a pagar la totalitat de la fitxa del davanter, de manera que es convertiria en el 3er millor pagat de l’equip després de Gayà i Paulista. Amb tot açò pel mig, l’únic condicionant que, ara mateix, impedeix Rafa Mir arribar a Mestalla aquesta temporada és el “loan fee” que demana el Sevilla per la seua cessió amb opció de compra.

Segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, el club andalús demana 2,6 milions al València (loan fee) pel jugador murcià. Així i tot, tan jugador com València creuen que el Sevilla baixarà les condicions del fitxatge a mesura que el mercat avance. I es que Rafa Mir es troba desesperat per jugar a Mestalla aquesta temporada.

A més, tot i la xifra que demanen els hispalencs per Mir, el València podria aspirar a fer-la front en cas de donar eixida a Castillejo o Cömert, dos dels descarts de Baraja. Aquest moviment, res més lluny de la realitat, ja ha sigut efectuat amb Racic per tal de donar entrada a Sergi Canós.

L’eixida de Castillejo, cada vegada més a prop 

En les últimes hores, el club de Mestalla es troba negociant la rescissió de contracte de Samu Castillejo. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador, tot i que les postures entre les dos parts estan més a prop que altres dies.

A més, cal destacar que el jugador malagueny vol una compensació per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. En cas de donar-se’n la seua rescissió de contracte, Castillejo té pensat emprendre una nova etapa en Aràbia Saudita.